Wahoo

Franky Van der Elst 0

Dit fitness- & technologiebedrijf uit Atlanta ontwikkelt en produceert de indoor rollentrainers, waarop het professionele team SKY zich warm rolt. Het beste aan de producten van Wahoo Fitness, is dat ze hun hoogwaardige indoor trainers combineren met de modernste prestatie- en analyse tools. Ze vertrouwen hierbij zowel binnen- al buitenshuis volledig op de smartphone, met sensoren voor de hartslag, cadans en GPS-sensoren die je smartphone, met de juiste Wahoo software, omvormen tot een high-end trainingstool.

Wahoo KICKR Power V5.0

De Wahoo KICKR POWER V5.0 is vernieuwd voor 2021 en beter, nauwkeuriger en realistischer dan de Kickr 2018! Kalibreren is niet meer nodig en het weggevoel is nog realistischer geworden. Een 11 speed cassette wordt nog wel gewoon meegeleverd. Kortom: als je op zoek bent naar de beste fietstrainer, hoef je niet verder te zoeken. Niet voor niets de keuze van Team Ineos. Door de XAND trainermat onder de trainer te leggen, wordt zweet opgevangen en blijft de KICKR ook nog eens beter op zijn plek staan.

Waarom Wahoo fitness?

Fietsers, hardlopers en andere atleten gebruiken de apparatuur van Wahoo Fitness om deze gegevens vast te leggen, te vertalen en te evalueren tijdens training en competitie. De informatie geeft het prestatieniveau van de sporter weer. Wahoo Fitness maakt gebruik van de functionaliteit van de smartphone met mp3-speler, het GPS-systeem en de verscheidenheid aan beeldschermen.

Daarnaast zijn er verschillende smartphone-apps beschikbaar voor Wahoo Fitness-apparaten waarmee atleten en hun coaches de juiste conclusies kunnen trekken en precies weten wat ze moeten doen om op het podium te eindigen.