Kies een goede brandmeldinstallatie

Franky Van der Elst 0

Steeds meer bedrijven investeren in een goede en uitgebreide brandmeldinstallatie. Dit levert zijn geld namelijk zeker op! Het is belangrijk om dan voor een erkend bedrijf te kiezen wat werkt volgens de regeling brandmeldinstallaties van het CCV. Het is een flinke investering die je als eigenaar gaat doen, maar het is wel nodig en de moeite waard.

Er zijn veel eisen en regels waar je aan moet voldoen en daarom moet het ook veilig zijn voor de mensen die er werken maar ook voor de goederen e.d. die in het pand aanwezig zijn. Zorg daarom dat er een specialist kan komen kijken en dan krijg je advies op maat. Zo weet jij wat je het beste kunt doen en dan kan de installatie ook snel worden geplaatst.

Veiligheid dankzij brandmeldinstallatie

Veilig kunnen werken houdt in dat er onder andere een goede brandmeldinstallatie aanwezig is. Het gaat er om dat personen en goederen veilig zijn, een installatie kan levens redden! Het gaat er om dat alles deskundig is geplaatst. Denk hierbij aan het deskundig laten plaatsen van brandmelders, zodat schade voorkomen kan worden!

Je hebt veel type installaties, maar het gaat er om dat je weet wat jij te besteden hebt en wat de mogelijkheden zijn. Er kan gekeken worden naar de situatie van jouw bedrijf, zo krijg je een advies op maat en dan wordt er gezorgd dat alles wordt geïnstalleerd en voldoet aan alle eisen en normen van de NEN2535 en de NEN2575.