Kom in beweging en maak een afspraak

Franky Van der Elst 0

Heb je al een tijdje pijnklachten die je in het dagelijks leven hindert? Zou je graag willen tuinieren, sporten of van je hobby’s genieten? Heb je een blessure opgelopen of ben je momenteel aan het revalideren? Dan wordt fysiotherapie al vaak snel aangeraden om de revalidatie te bevorderen. Fysiotherapie Van de Kamp kan je hierbij helpen.

Persoonlijke aandacht

Ervaar jij pijnklachten of kan je niet meer zo soepel bewegen zoals vroeger? Fysiotherapie Breda kan een uitkomst bieden. Bij fysiotherapie wordt niet alleen maar naar de pijn gekeken, maar ook naar de oorzaak van deze pijn. Zo worden er vragen gesteld en worden er tests gedaan om te kunnen achterhalen waar deze pijnklachten vandaan komen. Als je weet waar het vandaan komt kan je hier extra aandacht aan besteden en deze pijn in zoverre mogelijk te voorkomen of verminderen. Pijn kan door verschillende factoren worden veroorzaakt. Misschien doe je te veel of zijn er andere factoren die ertoe bijdragen dat je lichaam minder aankan.

Bij deze praktijk wordt een plan opgesteld waarbij jij centraal staat. Dit betekent dat jij zelf de beslissingen neemt. Zo houdt jij de controle over je eigen behandeling. Door de actieve aanpak die gehanteerd wordt, ben jij minder afhankelijk van de fysiotherapeut en krijg jij oefeningen mee die jij thuis kan doen.

De praktijk doet niet aan lange wachtlijsten dus als jij pijn ervaart en hierdoor gehinderd wordt. Neem dan contact op via de website of maak een afspraak.