Rietmatten

Franky Van der Elst 0

Rietmatten worden tegenwoordig veel gebruikt om je balkon op te vrolijken en je balkon er leuker uit te laten zien. Het is een leuke manier om je balkon te laten onderscheiden met de andere balkons. Naast het creƫren van sfeer, hebben rietmatten ook functionele eigenschappen. Een rietmat op je balkon zorgt er namelijk ook voor dat je een stuk meer privacy hebt en je dus met een gerust hart op het balkon kunt zitten. Ook zorgt een rietmat ervoor dat je wordt beschermd tegen de harde wind.

 

Naast een functie op het balkon heeft het ook meerdere functies in de tuin. Je kan een rietmat ook gebruiken als tuinafscheiding of ter decoratie. Rietmatten kunnen dienen als goedkope bekleding voor de schutting en het is een mooie en sfeervolle toevoeging in je tuin. Een rietmat is een erg natuurlijk product met een lange levensduur. Het is uitermate geschikt om hier planten door heen te weven om deze lange levensduur nog te verlengen.

 

Rietmatten kunnen ook gebruikt worden als rieten plafond van een overkapping of als dakbedekking van een pergola. Ze zijn zeer makkelijk te bevestigen. Een rietmat in welke vorm dan ook is zeker een toegevoegde waarde voor je tuin of balkon!